Vragen

Meest gestelde vragen en antwoorden
Orders op maat

Natuurlijk! We kunnen niet garanderen dat we alles kunnen maken wat uw wilde fantasie maar kan bedenken, maar alles wat we kunnen maken, maken we. Stuur ons een bericht met het bestand en het gewenste materiaal en eventueel de dikte van het materiaal. Wij nemen dan contact met u op met een offerte.

Als het bestand het juiste formaat heeft (bijna elk vectortype of JPG van hoge kwaliteit), kunnen we het snijden. U kunt elk materiaal kiezen dat we aanbieden of een aangepast materiaal aanvragen. Stuur ons een bericht met het bestand en het gewenste materiaal en eventueel de dikte van het materiaal. Wij zullen u een offerte doen toekomen.

Terugbetaling en garantie

Ja. Wij willen dat al onze klanten volledig tevreden zijn met hun aankoop. Dus als het product u niet bevalt, kunt u het terugsturen en krijgt u uw geld terug. Stuur ons een bericht zodat we weten dat uw pakket onderweg is! De volledige terugbetalingsvoorwaarden vindt u hier.

Ja. Wij maken en verzenden al onze producten met grote zorg. Mocht er iets kapot zijn of ben je niet tevreden met het product, dan stuur je het binnen twee weken terug.

Montage

Nee, wij leveren alles wat u nodig heeft. Voor veel producten zitten er meerdere opties in uw pakket. U kunt kiezen voor een schroef of dubbelzijdige plakstrips. Hier kunt u de instructies voor de montage lezen.

Voor de meeste kunstwerken kunt u kiezen tussen een schroef en plakstrips. Beide zitten in uw pakket. Sommige kunstwerken kunnen te zwaar zijn voor plakstrips. Dan worden alleen schroeven meegeleverd. Lees hier de instructies voor het plaatsen van uw kunstwerk aan de muur.

Lasermountain is niet aansprakelijk en kunnen geen terugbetaling garanderen in geval van schade door verkeerde montage of schade aan uw muur na montage.

Verzending

Voor de verzendkosten zijn er twee belangrijke variabelen. De kosten verschillen per land en per grootte van het kunstwerk. Ook kunnen de prijzen van de verzendaanbieders elk moment veranderen. Hier is een overzicht om u een idee te geven. De werkelijke kosten kunnen afwijken! Kijk voor de exacte verzendkosten in uw winkelwagen tijdens de afrekenprocedure. 

Nederland: S-M €6,75 – L-XL €11,75

Europa: S-M €10 tot €30 – L-XL €15 tot €70

Verenigde Staten: S-M €40 – L-XL €90

We kunnen overal ter wereld pakketten versturen. Maar misschien staat uw land momenteel niet in de lijst. Stuur ons dan een bericht met 

1. Welk kunstwerk u wilt kopen. Vergeet niet het materiaal en de grootte te vermelden!

en 

2. Uw adres. Wij nemen dan contact met u op met een prijs voor verzending en een levertijd.

 

Alle pakketten worden tussen 12 en 48 uur verzonden. Wanneer u het pakket ontvangt hangt af van uw geografische locatie. Veel zendingen worden geleverd met een track and trace code, zodat u kunt controleren wanneer uw pakket precies aankomt.